Microferma. Eleveoze pentru pui de pasare. Closca electrica. Microferma incalzitor pui = 70 lei Este o instalatie care genereaza caldura pentru incalzirea puilor iesiti din incubator. Este destinata imbunatatirii conditiilor de crestere a puilor obtinuti in incubatoarele Cleo, in prima perioada de viata. Sub aceasta instalatie incap aproximativ 80 pui de gaina. Are in componenta o rezistenta electrica , un bec si un ventiator care creaza un microclimat favorabil dezvoltarii puilor rezultati prin incubare artificiala.
In incaperea in care vor fi adusi puii de la incubator ( magazie, bucatarie, etc. ) microferma se va aseza intr-o cutie mai mare la nivelul podelei in apropierea unei prize electrice.
Dupa alimentarea la retea, rezistenta va genera caldura necesara dezvoltarii puilor orfani. Lumina becului va atrage puii care se vor adaposti in zona incalzita.
  Nu este necesara functionarea continua a produsului. Periodic se intrerupe alimentarea cu curent pentru ca puii sa se hraneasca. Hrana se pune in apropierea microfermei , in niciun caz sub aceasta.
Caldura este esentiala pentru micuti.  Transportul se plateste separat de catre client !   Vizitati magazinul nostru online actualizat: www.electrounivers.aaz.ro

 

Adresa formular

  COMANDA Microferma 70Lei. Nr. bucati=    
  Nume si prenume    
  Localitate , strada, nr. judet    
  Telefon    
  E-mail    
  Detalii, nr. bucati, accesorii    
  CNP    
  Imagine antispam:  
Nu se vede.
 
  Cod antispam: